вторник, 20 октомври 2015 г.

~~AVANТ-GARDE

~~~~~~AVANТ-GARDE 


*Няма да си кривя душата... няма нищо по-приятно от това да изпъкваш.*

Обичам странните хора. Обичам странностите в характера им и във външния им вид. Това ги прави смели в очите ми. Заобикалят ме хора, които се ''вписват'' в картинката без наистина да го желаят. Приобщават се. Мълчат си. Аз обичам онези, които крещят, че не им пука. Бунтуват се мирно и често със себе си. Този грим е моят тих бунт. Красива гротеска. Мъничко изкуство. 






~~~~~~~~~

(обещавам, че следващите клипове ще бъдат по-кадърно обработени и снимани)



Това, което направих първо е да залепя веждите си колко може по-плътно за кожата, за да си личат възможно най-малко като ги покрия обилно с коректор. След всеки слой лепило (общо 4) слагах пудра и преди всеки нов слой се уверявах, че миналия е хубаво изсъхнал.
Червилото не е чисто черно, а с лилав блясък. Съветвам ви да използвате балсам за устни и отгоре да сложите сенки вместо молив за очи или очна линия, защото издържа по-дълго,а и според мен стои по-хубаво. 
Контура е по-драматичен от обикновено. Съветвам ви да нанесете него и фон дьо тена след нанасянето на сенките, защото частици от тях падат върху кожата...неизбежно е.










~~~~~~~~~Това е поста, за който отделих най-много време и вълнението ми е безмерно. Знам, че не е ''ежедневен'', знам, че чувствата, които поражда са смесени, но нямах търпение да ви го покажа. С две думи - постарах се! :) ~~~~~~~~~~

Очаквам да прочета коментарите ви. :))
А!...и ще се радвам да ми пратите снимки, ако решите да изпробвате този грим. 
AND STAY WEIRD!







4 коментара:

  1. Един въпрос... Защо, подяволите, си отделила не малко време, за да напишеш началото на никак не лошо изглеждащ блог пост, а после си го продължила с описание на това, как си си направила грима за снимката... Идеята много ми хареса, както за поста, така и за грима, но аз, лично мое мнение, смятам, че трябваше да разгърнеш малко темата, защото знам, че имаш да кажеш доста неща по нея, вместо да се впускаш в описание на грима... Това е моят коментар-критика, Еднорогче, надявам се да ти е полезен. :р

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Началото е просто въведение. Аз не ползвам блога си като дневник. Това е beauty blog и неговата цел е именно да споделям идеи за ГРИМ и да ги описвам. Всичко друго е просто фон.

      Изтриване
    2. A... Моментът в който си мислех, че е блог, в който постваш някакви мисали, работи, глупости.. :Д А то било beuty blog.. :D Окей, сори тогава, не знаех, моя е грешката.

      Изтриване
  2. Харесва ми. Чакам още интересни твои творения. :)

    ОтговорИзтриване